Sportrevalidatie opleiding bij Npi met korting van Fydalo

Ook deze maand een mooie cursus van het NPi met korting die flink kan oplopen.

Sportrevalidatie is heel breed. De revalidatie is gericht op de periode dat de sporter geblesseerd raakt tot sporthervatting op het oude niveau. Soms is het oude niveau niet haalbaar, maar het streven is om binnen de grenzen het hoogst haalbare niveau te bereiken. Dit kan ook betekenen dat een sporter soms na revalidatie een beter niveau haalt dan in de periode voorafgaand aan een blessure.

Simpelweg omdat op basis van een goede analyse niet eerder geconstateerde deficits in bijvoorbeeld kracht of coördinatie extra aandacht hebben gekregen tijdens de revalidatie. Dit betekent dat in een revalidatietraject ook altijd aandacht zal moeten zijn voor (secundaire) preventie. Binnen het revalidatietraject staat één begrip op de voorgrond. Het begrip 'specificiteit'.

Na afloop van de cursus kan de deelnemer op basis van een analyse van de belastbaarheid van de sporter en de beoefende sport een verantwoord sportrevalidatieprogramma opstellen en invullen, met als einddoel sporthervatting (op het oude niveau).

lees verder  

Aanbod is de zesdaagse opleiding 
SportRevalidatie.

Vrijdagmiddag en -avond 19 en zaterdag 20 mei, vrijdagmiddag en -avond 9 en zaterdag 10 juni, vrijdagmiddag en -avond 30 juni en zaterdag 1 juli 2017

  • * Reguliere prijs €1.395,=

  • * Via Fydalo €1.115,=
    Deze korting geldt voor iedereen die deze mail ontvangt als werkzoekend fysiotherapeut. 

  • * Heb je in de afgelopen 12 maanden via Fydalo gewerkt (al is het maar 1 dag) dan betaal je slechts €850,= 

Informeer bij Fydalo naar de wijze van aanmelden:

0172 - 233 013   info@fydalo.nl

schrijf je vandaag in voor het werk voor morgen

schrijf je in meer informatie

contact

Kom in contact met ons.
Bel 0172 - 233 013 of verstuur een terugbelverzoek.

* Verplichte velden