Opleiding Trust Me

Via Trust Me, een nieuw online platform voor praktische  lezingen voor fysiotherapeuten, mogen we aan de werkzoekende fysiotherapeuten van Fydalo een mooi aanbod doen. 

 

Lees hier over het initiatief van Nils Oudhuis. Hoe leren fysiotherapeuten van elkaar en delen we kennis.  lees verder

Motiveren van de patient.

Mogelijk herkent u het volgende: uw patiënt luistert wel naar uw adviezen maar doet er uiteindelijk niets mee. Uw patiënt zegt dat hij graag wil maar komt niet werkelijk in beweging. Uw patiënt wordt langzamerhand steeds minder actief en u zelf gaat steeds harder werken. Baalt u daar weleens van? Begrijpelijk.
In bovenstaande situaties gaat het veelal om het veranderen van (gewoonte-)gedrag. Omdat de motivatie om te veranderen een goede voorspeller is van de feitelijke verandering is het belangrijk dat hulpverleners aandacht besteden aan de intrinsieke motivatie voor verandering. De tweedaagse cursus motiverende gespreksvoering biedt u de mogelijkheid om uw kennis en vaardigheden op dit gebied fors te vergroten.

Interessant van deze cursus van Trustme is dat, in tegenstelling tot de meeste cursussen op het gebied van motiverende gespreksvoering, frequent en helder de link wordt gelegd met pijn en zgn. pijnpercepties. Voor therapeuten die dagelijks werken met patienten met (musculoskeletale) pijn een enorme meerwaarde!
Motiverende gespreksvoering blijkt een effectieve methode om de motivatie van cliënten actief te ontdekken, exploreren en te ondersteunen. Het is een cliëntgerichte én directieve methode om te bevorderen dat de cliënt intrinsiek gemotiveerd wordt tot (gedrags-)verandering. U leert in deze cursus de basis in deze effectieve benadering.

lees verder

Wil je een gratis lezing volgen kijk naar 
Shoulder course" van Sigbjorn Hjorthaug. lees verder

Aanbod is de meerdaagse opleiding 13 en 14 april 2018 te Amsterdam:

  • * Reguliere prijs €485,=

  • * Via Fydalo 10% korting  Deze korting geldt voor iedereen die deze mail ontvangt als werkzoekend fysiotherapeut. 

  • * Heb je in de afgelopen 12 maanden via Fydalo gewerkt (al is het maar 1 dag) dan ontvang je nogmaals een korting van €100,=

schrijf je vandaag in voor het werk voor morgen

schrijf je in meer informatie

contact

Kom in contact met ons.
Bel 0172 - 233 013 of verstuur een terugbelverzoek.

* Verplichte velden