Opleiding Npi Myofasciale pijn met 35% korting via Fydalo

diagnostiek en behandeling van myofasciale triggerpoints. 

"Zeer goede cursus, met waardering voor de "cursus gevers" Klapper bevat wel zeer véél en super goede info.!  "

 

Het ervaren van pijn is een van de belangrijkste klachten waarvan patiënten die naar een fysiotherapeut worden doorverwezen last van hebben. Het is echter niet altijd mogelijk om bij patiënten met pijnklachten de pijn te herleiden tot een specifieke aandoening. Opvallend genoeg worden functiestoornissen en pathofysiologische veranderingen in spieren zelden of nooit als oorzaak van pijn meegenomen in de diagnostische overwegingen. Het duiden van pijn als van myofasciale aard wordt zelden gedaan en men is vaak niet bekend met het gegeven dat deze pijn vanuit bepaalde plaatsen in de spier, de zogenaamde triggerpoints kan worden opgeroepen. Bovendien is het aantonen van de pathofysiologische veranderingen bij myofasciale triggerpoints in een spier met behulp van de moderne technieken is nog steeds niet mogelijk en het ligt dan ook voor de hand dat myofasciale triggerpoints zelden als oorzaak van pijn worden geduid. 

lees verder

  • * Reguliere prijs €575,=
  • * Via Fydalo 15% korting (bovenop eventuele andere kortingen van Npi) Deze korting geldt voor iedereen die deze mail ontvangt als werkzoekend fysiotherapeut.

  • * Heb je in de afgelopen 12 maanden via Fydalo gewerkt (al is het maar 1 dag) dan ontvang je nogmaals een korting van €100,=

Informeer bij Fydalo naar de wijze van aanmelden en ontvang de kortingscode om je aan te melden.

0172 - 233 013   info@fydalo.nl 

schrijf je vandaag in voor het werk voor morgen

schrijf je in meer informatie

contact

Kom in contact met ons.
Bel 0172 - 233 013 of verstuur een terugbelverzoek.

* Verplichte velden