NPI opleiding met 55% korting Patroonherkenning: schouder en elleboog

Ook deze maand een mooie cursus van het NPi met korting die kan oplopen tot 55%.

Ook deze maand een mooie cursus van het NPi met korting die kan oplopen tot 55%.
 
Aan fysiotherapeuten, manueel therapeuten en oefentherapeuten die zich verder willen bekwamen in het biomedisch redeneren (patroonherkenning) bij (pijn-)klachten biedt het NPi de mogelijkheid om deel te nemen aan vier verschillende ééndaagse cursussen:
Patroonherkenning: nek en hoofd
Patroonherkenning: schouder en elleboog
Patroonherkenning: lage-rug, heup en lies 
Patroonherkenning: knie
 
U wordt in deze cursussen getraind in het herkennen van ‘pluis’- en ‘niet pluis’-patronen betreffende verschillende lichaamsregio’s. Biomedisch fysiotherapeutisch redeneren (patroonherkenning) vormt de centrale leerinhoud van deze cursussen. U wordt geholpen bij het vormgeven van het fysiotherapeutisch screenen: welke diagnostische oriëntatie (gesprek en lichamelijk onderzoek) is in dit kader relevant?
 
In deze cursus staan diverse ‘pluis’- en ‘niet pluis’-patronen betreffende de schouder, schoudergordel en de elleboog centraal. Aan de hand van diverse patiëntvoorbeelden worden veel patronen van aandoeningen en ‘disorders’ betreffende de schouder, de schoudergordel en de elleboog aan de orde gesteld. 
U leert in deze cursus welke patronen van (pijn-)klachten binnen het fysiotherapeutische/oefentherapeutische indicatiedomein vallen, maar ook welke er buiten vallen. U besluit of verder fysiotherapeutisch/oefentherapeutisch onderzoek geïndiceerd is, u benoemt uw argumenten en u bent aanspreekbaar op de plausibiliteit van uw conclusie en redenering. Naast de klinische expertise van de cursisten zelf en van de docent vormen externe evidenties uit de literatuur het toetsinstrument voor de genomen beslissingen.  lees verder

Aanbod is de eendaagse opleiding Patroonherkenning: schouder en elleboogdeze is op: vrijdag 30 september 2016 (goed voor 6 accreditatiepunten)
  • Reguliere prijs €230,=
  • Via Fydalo €185,=
    Deze korting geldt voor iedereen die deze mail ontvangt als werkzoekend fysiotherapeut. 
  • Heb je in de afgelopen 12 maanden via Fydalo of Fysion gewerkt (al is het maar 1 dag) dan betaal je slechts €100,= (55 % korting)
 
NB ook is er nog ruimte bij de cursus Fysiotherapie Kunst en Kunde op maandag 26 september, ook met 55% korting. lees verder
 
Informeer bij Fydalo naar de wijze van aanmelden:
0172 - 233 013   info@fydalo.nl

schrijf je vandaag in voor het werk voor morgen

schrijf je in meer informatie

contact

Kom in contact met ons.
Bel 0172 - 233 013 of verstuur een terugbelverzoek.

* Verplichte velden