Npi cursus Heupklachten met 55% korting

Ook deze maand een mooie cursus van het NPi met korting die kan oplopen tot 55%. (op maandagen 12 en 19 december)

Iedere fysiotherapeut in de eerstelijnsgezondheidszorg ontmoet mensen met klachten over de heup en de lies. Deze klachten zijn veelal gekenmerkt door liespijn en/of bilpijn met of zonder uitstraling in het been. Een vraag die hierbij door fysiotherapeuten gesteld wordt, is of er verbanden zijn met de lage rug, het bekken of de heup. Om dergelijke verbanden te kunnen interpreteren is kennis nodig van patronen van symptomen en klachten, gerubriceerd naar te onderscheiden aandoeningen. De aandoeningen van de heup en in de liesregio zijn in vergelijking met de aandoeningen van de lage rug en het bekken in het algemeen spaarzaam gedocumenteerd. Overzichtsartikelen met de voor de fysiotherapie relevante patronen van symptomen en klachten van aandoeningen ontbreken. Daarentegen bestaat er veel documentatie over klachten van het postoperatieve beloop na een totale heupprothese.

Kijk hier naar een video over deze cursus. 

Video

lees verder

Aanbod is de tweedaagse opleiding 
Heup en/of liesklachten: a state of the art

Maandag 12 december en Maandag 19 december 2016 (goed voor 20 accreditatiepunten) (In de mail staat per abuis dat het op vrijdag is)

  • * Reguliere prijs €460,=

  • * Via Fydalo €360,=
    Deze korting geldt voor iedereen die deze mail ontvangt als werkzoekend fysiotherapeut. 
  • * Heb je in de afgelopen 12 maanden via Fydalo of Fysion gewerkt (al is het maar 1 dag) dan betaal je slechts €200,= (55 % korting)

Informeer bij Fydalo naar de wijze van aanmelden:

0172 - 233 013   info@fydalo.nl

schrijf je vandaag in voor het werk voor morgen

schrijf je in meer informatie

contact

Kom in contact met ons.
Bel 0172 - 233 013 of verstuur een terugbelverzoek.

* Verplichte velden