Npi aanbod maart 2018 Sportrevalidatie

Naast Trust Me (vorige bericht) ook een aanbod van Npi. Sportrevalidatie.

Sportrevalidatie is heel breed. De revalidatie is gericht op de periode dat de sporter geblesseerd raakt tot sporthervatting op het oude niveau. Soms is het oude niveau niet haalbaar, maar het streven is om binnen de grenzen het hoogst haalbare niveau te bereiken. Dit kan ook betekenen dat een sporter soms na revalidatie een beter niveau haalt dan in de periode voorafgaand aan een blessure. Simpelweg omdat op basis van een goede analyse niet eerder geconstateerde deficits in bijvoorbeeld kracht of coördinatie extra aandacht hebben gekregen tijdens de revalidatie. Dit betekent dat in een revalidatietraject ook altijd aandacht zal moeten zijn voor (secundaire) preventie. Binnen het revalidatietraject staat één begrip op de voorgrond. Het begrip 'specificiteit'.

Tijdens het eerste weekend komt in theorie en met name in de praktijk de trainingsleer uitgebreid aan bod. Hierbij wordt de trainingsleer zowel vanuit het perspectief van de trainer als vanuit de revalidatietraining bekeken. Een goede samenwerking tussen de sportfysiotherapeut en een trainer is derhalve essentieel als het gaat om de revalidatie van sporters. lees verder

Aanbod is de meerdaagse opleiding Vrijdagmiddag en -avond 8 juni, zaterdag 9 juni, vrijdagmiddag en -avond 29 juni en zaterdag 30 juni 2018:

  • * Reguliere prijs €920,=

  • * Via Fydalo 15% korting (bovenop eventuele andere kortingen van Npi) Deze korting geldt voor iedereen die deze mail ontvangt als werkzoekend fysiotherapeut.

  • * Heb je in de afgelopen 12 maanden via Fydalo gewerkt (al is het maar 1 dag) dan ontvang je nogmaals een korting van €100,=

Informeer bij Fydalo naar de wijze van aanmelden en ontvang de kortingscode om je aan te melden.

 

schrijf je vandaag in voor het werk voor morgen

schrijf je in meer informatie

contact

Kom in contact met ons.
Bel 0172 - 233 013 of verstuur een terugbelverzoek.

* Verplichte velden