Nog meer mogelijkheden samen met Highcare

Highcare en Fydalo voelen zich beide verantwoordelijk voor en betrokken bij de zorg. Zij volgen de marktontwikkelingen op de voet en spelen er actief op in. Ontwikkelingen als een groeiende zorgvraag met daar tegenover een steeds groter te kort aan (specialistisch) zorgpersoneel dwingende huidige maatschappij te zoeken naar oplossingen. Door de kracht van Highcare en Fydalo te bundelen ontstaat er een breed palet aan mogelijkheden voor zowel opdrachtgevers als professionals.

Highcare heeft vele contacten in instellingen zoals ziekenhuizen en revalidatie- verpleeginstellingen. Deze arbeidsplaatsen komen nu ook beschikbaar voor werkzoekende fysiotherapeuten van Fydalo.

Over Highcare

Highcare is de partner op het gebied van personeelsvraagstukken in de zorg en het veiligheidsdomein. Voor zowel korte als langdurige vraagstukken biedt Highcare vele mogelijkheden. Naast uitzenden, detacheren en bemiddelen van zorgprofessionals beschikt Highcare ook over haar eigen Highcare Academy. Hierin verzorgt zij assessments, bij- en nascholingen voor alle zorgprofessionals van Highcare.

schrijf je vandaag in voor het werk voor morgen

schrijf je in meer informatie

contact

Kom in contact met ons.
Bel 0172 - 233 013 of verstuur een terugbelverzoek.

* Verplichte velden