Nieuwsbrief voordeel payrolling

Op 4 mei  is de nieuwe nieuwsbrief over de mogelijkheden van payrolling via Fydalo verstuurd.

Voordeel van payrolling voor u.
Payrolling is het uitbesteden van de juridische en administratieve aspecten rondom het werkgeverschap.
De werknemer werkt voor u, maar heeft een arbeidsovereenkomst met Fydalo. U als werkgever het gemak en de vrijheid, Fydalo zorgt voor de rest.


Een paar voorbeelden :
1.
U heeft zelf een waarnemer in dienst genomen ter vervanging van een zieke collega. Helaas wordt de waarnemer na 2 dagen al ziek. Nu bent u verplicht naast de zieke collega ook de waarnemer door te betalen totdat deze weer beter is. Werkt de waarnemer via Fydalo, dan is dit doorbetalingsrisico voor Fydalo.
2.
U heeft een waarnemer zelf aangesteld voor 3 weken in juli. Daarna gaat uw collega op vakantie en komt de waarnemer in augustus 2 weken. Tijdens de herfstvakantie komt de waarnemer een weekje. Als u de waarnemer nu tijdens de kerstvakantie wilt inzetten, dan moet u een contract voor onbepaalde tijd aanbieden. Werkt de waarnemer via Fydalo, dan kunt u uw waarnemer maar liefst 5½ jaar flexibel inzetten. Zeker in deze onzekere tijd is het belangrijk goed te kijken naar
de mogelijkheden.
3.
U neemt zelf een waarnemer aan voor 3 maanden in de zomervakantie. Als na 1 week blijkt dat de waarnemer toch niet bevalt, dan kunt U kunt alleen via een ontslagprocedure de arbeidsovereenkomst beëindigen. Werkt de waarnemer via Fydalo, dan is dit niet zo, dan kunt u de waarneming per direct stoppen. Alleen bij waarnemingen langer dan 12 weken geldt een korte aanzegtermijn.


Lees verder

schrijf je vandaag in voor het werk voor morgen

schrijf je in meer informatie

contact

Kom in contact met ons.
Bel 0172 - 233 013 of verstuur een terugbelverzoek.

* Verplichte velden