Jaaropgaves verstuurd en aanbod Handtherapie

.

 

 

Het aantal mensen met aandoeningen van de hand is zeer groot. Een slecht functionerende hand, zowel motorisch als sensibel, leidt vaak tot gehele of gedeeltelijke invaliditeit. Een relatief geringe functiestoornis kan bepaalde handelingen al bijna onmogelijk maken, wat ingrijpende gevolgen kan hebben voor iemands leven. De behandeling van aandoeningen van de hand, pols onderarm en of elleboog dient met een zo groot mogelijke deskundigheid te gebeuren. Dit vraagt van de behandelende therapeut speciale kennis en vaardigheden.

Via de Nederlands Vereniging voor Handtherapie (NVHT) bestaat sinds kort de mogelijkheid om een Certificaat Handtherapeut (CHT-NL) te krijgen. Aan dit certificaat kunnen op dit moment (nog) geen rechten worden ontleend. Onderdeel van dit certificaat is dat de fysio- of ergotherapeut moet voldoen aan de minimale scholingseisen zoals vastgelegd door de NVHT. Na het volgen van de opleiding 'Handtherapie' voldoet u aan deze scholingseisen.

lees verder 

bekijk de video

Aanbod is de meerdaagse opleiding startend op maandag 9 maart 2018:

  • Reguliere prijs €3.575,=

  • * Via Fydalo €3.225,= (naast de korting die je kunt krijgen via de NPI kortingskaart) Deze korting geldt voor iedereen die deze mail ontvangt als werkzoekend fysiotherapeut. 

  • * Heb je in de afgelopen 12 maanden via Fydalo gewerkt (al is het maar 1 dag) dan ontvang je nogmaals een korting van €150,=

Informeer bij Fydalo naar de kortingscode die je nodig hebt om deze korting te krijgen bij het aanmelden. 

0172 - 233 013   info@fydalo.nl 

schrijf je vandaag in voor het werk voor morgen

schrijf je in meer informatie

contact

Kom in contact met ons.
Bel 0172 - 233 013 of verstuur een terugbelverzoek.

* Verplichte velden