Doe mee aan de week van de valpreventie

Doe mee met deze cursus met een korting die kan oplopen tot 50%

De week van 1 t/m 7 oktober 2018 staat in het teken van de Valpreventieweek, met als doel mensen bewust te maken van de mogelijkheden van valpreventie en vitaal ouder worden.
Vallen vormt voor mensen op oudere leeftijd een belangrijk gezondheidsprobleem. Eén op de drie mensen boven de 65 jaar valt minstens eenmaal per jaar en van deze valpartijen vergt zo’n 12% medische behandeling.

Door de Sint Maartenskliniek is een trainingsprogramma ontwikkeld waarin het evenwicht en de bewegingssturing geoefend wordt in ADL-situaties, die zijn ingebed in een hindernisbaan en in diverse spelvormen. Daarnaast worden ook valtechnieken aangeleerd, die ontleend zijn aan oosterse vechtsporten. 

De effectiviteit van het programma wordt bepaald aan de hand van de valincidentie en een aantal balanstesten. In de afgelopen jaren heeft een groot aantal mensen deelgenomen aan het trainingsprogramma. De tussentijdse resultaten tonen een aanzienlijke vermindering van het aantal valpartijen en de ervaringen en reacties van de deelnemers zijn erg positief.

Deze cursus wordt gehouden op vrijdagmiddag en - avond 15 februari 2019 en zaterdag 16 maart 2019. 

Deze cursus is geaccrediteerd voor de registers: Algemeen fysiotherapeut (CKR) / Kwaliteitsdeel van het CKR / Keurmerk Fysiotherapie / Geriatriefysiotherapeut (CKR) met 16 punten.
Na de cursus is de deelnemer in staat om een valpreventie- en valtrainingsprogramma op te zetten en er praktisch invulling aan te geven.

 Lees verder

  • * Reguliere prijs € 495,=

  • * Maak kennis met het NPi, als starter krijg je extra korting van 30% https://www.npi.nl/starters

  • * Via Fydalo 10% korting (bovenop eventuele andere kortingen van Npi) Deze korting geldt voor iedereen die deze mail ontvangt als werkzoekend fysiotherapeut.

  • * Ben je werkzaam via Fydalo of ga je binnenkort van start dan geeft  Fydalo je €100,= korting op deze cursus.

Informeer bij Fydalo naar de wijze van aanmelden en ontvang de kortingscode om je aan te melden.

0172 - 233 013   info@fydalo.nl 

schrijf je vandaag in voor het werk voor morgen

schrijf je in meer informatie

contact

Kom in contact met ons.
Bel 0172 - 233 013 of verstuur een terugbelverzoek.

* Verplichte velden