Aangifte IB en NPi opleiding met 50% korting

Aangifte inkomstenbelasting 2014.

cursusaanbod Npi via Fydalo, maart 2015

Aangifte inkomstenbelasting 2014.

Heb je in 2014 voor Fydalo gewerkt, dan heb je via de mail de jaaropgave 2014 ontvangen en deze staat op je Fydalo-pagina. Vanaf nu kun je aangifte inkomstenbelasting doen via de site van de belastingdienst, of nog makkelijker via de app. Als je onregelmatig hebt gewerkt in 2014, soms veel uren in een week en dan weer weinig, controleer dan of je geld terugkrijgt. Met de nieuwe app hoef je weinig in te vullen, het meeste is al door de belastingdienst ingevuld. link naar belasting-app


cursusaanbod Npi via Fydalo, maart 2015

 

 
Ook voor de maand maartheeft Fydalo een mooi cursus aanbod van het Npi.  "sensomotorische reëducatie"

         

'sensomotorische reëducatie' 

De eenvoudige, maar doordachte, pijnvrije behandelwijze 'Mobilizing Awareness®' kenmerkt zich door rustige oefeningen die gebaseerd zijn op de natuurlijke manier van bewegen. Hierdoor leert men om de vaak aan de stressrespons gerelateerde reflexpatronen af te remmen, en ontstaat dankzij de ontspanningsrespons coördinatief de mogelijkheid om weer efficiënt en met minder pijn te kunnen bewegen.

Deze vorm van sensomotorische reëducatie is bij uitstek geschikt om habituele patronen en functieverlies door ingesleten compensaties en adaptaties te doorbreken. De scholing is bijzonder praktijkgericht en bestaat voor een groot gedeelte uit het zelf beoefenen van bewegingsvormen ter bewustwording van de natuurlijke bewegingspatronen die ieder van ons als kind heeft ontwikkeld, maar die we als het ware geheel of gedeeltelijk ‘vergeten’ zijn. Ook wordt in de scholing veel aandacht besteed aan hands-on technieken ter ondersteuning van het bewustwordingsproces.

datum
Donderdagmiddag en -avond 4 juni,
vrijdag 5 juni (geen avondprogramma) en
zaterdag 6 juni 2015

link naar cursus

  • Reguliere prijs € 695,-- 
  • Ingeschreven bij Fydalo als werkzoekend fysiotherapeut? Dan is jouw prijs € 540,--
  • Heb je in de afgelopen 12 maanden via Fydalo gewerkt? Dan betaal je € 340,-- 

Let op meld je eerst bij Fydalo voor de aanmeldprocedure. 
 

schrijf je vandaag in voor het werk voor morgen

schrijf je in meer informatie

contact

Kom in contact met ons.
Bel 0172 - 233 013 of verstuur een terugbelverzoek.

* Verplichte velden