Aandacht voor de werkplek Npi opleiding

Krijg tot €175,= korting op deze mooi opleiding van het Npi.

De Nederlandse beroepsbevolking brengt een groot deel van het leven door op de werkplek.

Fysiotherapeuten, oefentherapeuten en ergotherapeuten hebben regelmatig te maken met patiënten waarbij klachten een relatie hebben met het functioneren in die werksituatie. Het duidelijk krijgen van deze relatie is van grote toegevoegde waarde voor de behandelaar.De therapeut is veelal georiënteerd op de klacht, het anatomische substraat. Door de werkomgeving te betrekken bij het onderzoek ontstaat er een bredere context met meerdere mogelijkheden voor de benadering van de patiënt. Werkt een medewerker wellicht gespannen of is de inrichting van de werkplek mede debet aan de ongunstige manier van fysiek belasten? Hoe beoordeel je zaken als werkhouding, tilbelasting en repeterende arbeid op een manier die aansluit bij de werkwijze in Arboland? U komt zo dichter bij de bron van klachten en kunt preventief situaties herkennen die doorwerken op de gezondheid van medewerkers.

In deze praktijkgerichte cursus 'Aandacht voor de werkplek' leert u hoe u een werkplekonderzoek goed kan uitvoeren. lees verder

  • * Reguliere prijs €515,=

  • * Via Fydalo 15% korting (bovenop eventuele andere kortingen van Npi) Deze korting geldt voor iedereen die deze mail ontvangt als werkzoekend fysiotherapeut.

  • * Ga je in de zomer aan de slag voor Fydalo dan geeft Fydalo je €100,= korting op deze cursus.

Informeer bij Fydalo naar de wijze van aanmelden en ontvang de kortingscode om je aan te melden.

0172 - 233 013   info@fydalo.nl

schrijf je vandaag in voor het werk voor morgen

schrijf je in meer informatie

contact

Kom in contact met ons.
Bel 0172 - 233 013 of verstuur een terugbelverzoek.

* Verplichte velden