Terug naar overzicht

Ter overname aangeboden, net over de grens in Duitsland tussen Hardenberg en Almelo, een mooie praktijk met 150m2 ruimte. De huidige eigenaar wilt de praktijk verkopen vanwege pensionering. Het betreft een moderne praktijk in zeer goede staat, gevestigd in een woonwijk met 6 parkeerplaatsen direct bij de praktijk. Er zijn 3 behandelruimtes, een fitness ruimte, oefenzaal en kleedruimtes.
De patientendoelgroep is van jong tot oud, met allerlei verschillende klachten. Er wordt met name 1 op 1 en in groeplessen behandeld. Er wordt op dit moment algemene fysiotherapie, manueel therapie, lympfdrainage, sport fysiotherapie etc gegeven.
In de praktijk wordt er gewerkt met het programma Optica, waar alle wijzigingen van alle ziektekostenverzekeraars en het klantenbestand in zit.
 

Wat we je bieden

Het pand wordt  gehuurd, maar er is een mogelijkheid tot koop van het pand. De inboedel en het klantenbestand worden verkocht. Er is personeel dat overgenomen mag worden, dit moet niet.
 

Wat we van je verwachten

HBO Fysiotherapie
BIG geregistreerd
Beheersing Duitse taal

Solliciteren?

Heb je interesse om een Duitse praktijk over te nemen? Neem dan contact op met Fydalo. Wij brengen je graag in contact met de praktijkeigenaar voor een kennismakingsgesprek. Tel 0172-233013 of mail info@fydalo.nl

Vacaturenummer: 1714483

Solliciteer direct

Is dit de praktijk die je zoekt?

Geen bestand gekozen
Zou je de aangegeven velden in willen vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures